Bij onze authentieke boerderij in Zwartewaal hebben wij de mogelijkheid paarden aan huis te houden. Op dit moment hebben wij helaas geen stallen vrij, en werken wij met een wachtlijst. Wil je op deze wachtlijst geplaatst worden, zodat wij contact met je kunnen opnemen als er een plekje vrijkomt? Vul dan het contactformulier in.

Regels

We zijn maar met een klein clubje mensen bij Hoeve Hollemare. Harstikke gezellig! Om het gezellig te houden, hebben we wat huis- en rijbaanregels en algemene voorwaarden waar iedereen zich aan houdt. Ook als je familie weleens voor je paard/pony zorgt of als je verzorgers hebt gaan we ervanuit dat zij op de hoogte zijn van onze regels.

Leeftijd

Vanwege de kleinschaligheid van onze stal willen wij graag dat kinderen onder de 12 jaar altijd begeleid worden door een volwassene.

Kosten

In de stallingsprijs is inbegrepen:

 • onbeperkt ruwvoer (voordroog)
 • eenmaal per dag basisbrok
 • gebruik van alle faciliteiten die wij bieden, waaronder:
  • weidegang in de zomer
  • paddock in de winter
  • zadelkast
  • rijbak
  • voerton

Naast de stallingsprijs zijn er enkele bijkomende kosten. Zo ontwormen wij je paard of pony tweemaal per jaar (in april en oktober). Indien we tussentijds vermoeden dat je paard last heeft van wormen wordt er een wormonderzoek uitgevoerd. Indien nodig wordt je paard dan extra ontwormd. De kosten van de wormenkuur en eventueel wormonderzoek komen voor rekening van de eigenaar van het paard.

Als je een paard bij ons stalt, ben je verplicht dit paard minimaal eens per jaar in te enten tegen influenza en rhinopneumonie. We bieden je de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van de twee inentingsrondes per jaar, die wij voor iedereen organiseren. De kosten voor het inenten van je paard komen voor jouw rekening.

Je kunt bij ons vlas inkopen voor je stal. Vlas koop je vooraf per paard per (minimaal) 10 balen steeds bij ons in.

Neem voor de huidige prijzen contact met ons op via het contactformulier. 
Hoeve Hollemare behoudt zich het recht om prijzen aan te passen. 
Je wordt hierover minimaal 1 maand van tevoren ingelicht.