Bij onze authentieke boerderij in Zwartewaal hebben wij de mogelijkheid onze paarden aan huis te houden. Daarnaast hebben we een paar extra stallen. Wil je je paard bij ons stallen? Gezellig! Neem eerst even contact met ons op om kennis met ons te maken en te bespreken of er nog plaats is. Weet je hierna zeker dat jouw paard zich helemaal thuis zal voelen bij ons? Dan zijn de volgende dingen belangrijk om te weten:

  • Regels
  • Leeftijd
  • Kosten

Regels

We zijn maar met een klein clubje mensen bij Hoeve Hollemare. Harstikke gezellig! Om het gezellig te houden, hebben we wat huis- en rijbaanregels en algemene voorwaarden waar iedereen zich aan moet houden. Ook als je familie weleens voor je paard/pony zorgen of als je verzorgers hebt moeten die op de hoogte zijn van onze regels.

Leeftijd

Vanwege de kleinschaligheid van onze stal willen wij graag dat kinderen onder de 12 jaar altijd begeleid worden door een volwassene.

Kosten

De stallingsprijs is € 185,- per maand. Hierbij is inbegrepen:

  • onbeperkt ruwvoer (voordroog)
  • eenmaal per dag basisbrok
  • gebruik van weidegang in de zomer en paddock in de winter
  • gebruik zadelkast

Naast de stallingsprijs zijn er enkele bijkomende kosten. Zo ontwormen wij je paard of pony tweemaal per jaar (in april en oktober). Indien we tussentijds vermoeden dat je paard last heeft van wormen wordt er een wormonderzoek uitgevoerd. Indien nodig wordt je paard dan extra ontwormd. De kosten van de wormenkuur en eventueel wormonderzoek komen voor rekening van de eigenaar van het paard.

Als je een paard bij ons stalt, ben je verplicht dit paard minimaal eens per jaar in te enten tegen influenza en rhinopneumonie. We bieden je de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van de twee inentingsrondes per jaar, die wij voor iedereen organiseren. De kosten voor het inenten van je paard komen voor jouw rekening.

Je kunt bij ons vlas inkopen voor je stal. De kosten hiervoor bedragen € 6,25 per baal en koop je vooraf per paard per (minimaal) 10 balen steeds bij ons in.

Alle bovengenoemde prijzen gelden per 1 januari 2021. 
Hoeve Hollemare behoudt zich het recht om prijzen aan te passen. 
Je wordt hierover minimaal 1 maand van tevoren ingelicht.